De Supersamenwerker: “We zijn intelligent omdat we sociaal zijn”

Johan Hoebeke en Dirk Van Duppen. (Foto Solidair, han Soete)
Johan Hoebeke en Dirk Van Duppen. (Foto Solidair, han Soete)

Commentaar toevoegen

Reacties

En nu weer Rousseau en Beke over iets wat iedereen wist: cijfers over doden in wzc werden niet aan Fod meegedeeld. Bekvechten terwijl wij onze doden begraven. I.p.v. ons mea culpa uit te leggen, hoe het komt dat de toestand in wzc desastreus is. Wanneer eindelijk overleg voor een blueprint voor de toekomst? Filosofen, wetenschappers, … kom aub uit uw kot en overleg! Experten allerhande, verenigt u.
De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa

“Overal staan mensen op die zeggen: stop, het is genoeg”, zegt auteur en regisseur Stijn Devillé.