Waarom gascentrales sluiten en oude kerncentrales langer openhouden…?

Commentaar toevoegen

Reacties

Dit volledig correct artikel heeft mijn volledige goedkeuring !
Het is toch geen nieuws dat wij eigenlijk geen regering hebben? Ze draaien als de wind om maar te kunnen meespelen. 1. Geld tekort en besparen, maar 500 miljoen € cadeau doen aan Electrabel door hun kernenergietaks te verlagen. 2. Subsidies voor groene stroom en groen transport afschaffen en dan in Parijs gaan verklaren dat ze groen gaan steunen en promoten. 3. Woningen tekort en dan een perfect leefbaar dorp (DOEL) afbreken, tegen hun eigen regels in, en met de aarde van het nieuwe dok en ongebruikt klaarliggend dok terug vullen, en nog een nieuw dok willen graven terwijl het nieuwste nog maar half wordt gebruikt en er hopen plaats is in de andere havendelen (kijk maar op Google Earth). Hoe slim kun je zijn???

Het wordt dit jaar een aparte zomer.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.