Verkiezingen Israël: alleen Palestijns verzet kan verandering brengen

Foto Pixabay/Hosny Salah
Foto Pixabay/Hosny Salah
 

Commentaar toevoegen

Reacties

"Om daar komaf mee te maken, pleiten we ervoor een versnelling hoger te gaan in de BDS-campagne (Boycot , Desinvestering en Sancties) tegen de Israëlische apartheid. Internationale sancties" ==> wees eens concreet en publiceer aan uw lezers op op welke wijze hier in Europa/België deze boycot door de gewone burger kan worden gerealiseerd (e.g. koop uw diamanten bij den Indiër", herkenningcode van Israëlische producten; etc.) Let op voor het " Jeremy Corbin" effect !

Afscheid van Dirk Van Duppen | Een leven lang geëngageerd dokter voor het volk

Huisarts Leen Vermeulen verdeelt haar kostbare tijd tussen de dokterspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Hoboken en het triage-centrum in Vilvoorde. Het zijn lange en vermoeiende dagen voor iedereen. Maar de samenhorigheid en solidariteit houden de energie en het optimisme levend. Zorgen voor patiënten én voor elkaar is meer dan ooit een teamjob.

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers.

Elke dag is op het nieuws te zien hoe Trump en zijn hofhouding een boeltje maken van de aanpak (of het gebrek eraan) van d

Het COVID-19 virus verspreidt zich razendsnel en heeft ook Gaza en de Palestijnse gebieden bereikt.

Een team van vijftig Cubaanse gezondheidswerkers is naar Italië getrokken om daar bij te springen in de strijd tegen het coronavirus. Het Caraïbische eiland stuurt al bijna zestig jaar medisch personeel uit naar ongeveer de hele wereld. “Cuba geeft niet weg wat het te veel heeft, maar deelt wat het heeft”, zegt Norma Goicochea, de Cubaanse ambassadrice in België.

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers.

India telt op 25 maart 2020 562 bevestigde besmettingen van het coronavirus.