Stem voor de Prijs Solidair 2015

Foto Solidair
Foto Solidair
Thema's
ManiFiesta

Commentaar toevoegen

Reacties

ik vind dat voor de prijs solidair op manifiesta dit jaar zeker ook de initiatiefnemers van 'wij gaan naar calais en nemen mee...' (nl peter terryn en sarah wagemans) niet mogen ontbreken!
^ dacht ik ook aan +1 voor 'wij gaan naar calais en nemen mee...' dus
Het was een zeer moeilijke keuze. Ik vind dat ze alle 11 een prijs verdienen. Trouwens aan 5 van de 11 initiatieven heb ik zelf deelgenomen of ten minste een petitie getekend. Alles bij mekaar stem ik voor de Klimaatzaak, want voor het klimaat is het 5 voor 12 of liever 5 na 12.
ik.stem.voor de mannen en vrouwen.van Ivago Door het volhouden van de staking en de solidariteit van hun werkmakker.
Amerikaanse bedrijven die via de rechtbank de invoer van chloorkippen kunnen afdwingen, om maar iets te noemen: mooi vooruitzicht!
Staken om een collega te verdedigen, is een groot teken van een positieve samen-leving

"Wij hebben de boel doen draaien, nu is het aan jullie", dat was de niet mis te verstane boodschap van de vakbond Ver.di.

De linkse ‘Beweging naar het Socialisme’ (MAS) won de Boliviaanse presidentsverkiezingen met een monsterscore. “Niemand zag dit aankomen”, zegt Boliviakenner David Verstockt.

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.