Rutten, PVDA, Cuba en de LGTB-rechten

Huwelijk tussen een transseksueel en een homoseksueel in Cuba. (Foto Globovision / Flickr)
Huwelijk tussen een transseksueel en een homoseksueel in Cuba. (Foto Globovision / Flickr)
 

Commentaar toevoegen

Reacties

Er zijn verschilende vormen van com munisme die misbruikt worden en werden door som mege dictators.Rutten misbruikt dit maar al te graag om het linkse sociale en solidaire PVDA in een kwaad daglicht te stellen . Op deze manier ala Rutten kan je evengoed de NVA en OPEN VLD op de vingers tikken om dat ze Duitsland als voorbeeldsland zien binnen Europa Duitsland die duizenden Homos zigueners gehandicapte mensen enz ....uitgemoord hebben en in concentratie kampen gestopt hebben door rechts Nazi duitsland. Dit zou natuurlijk even obsurd zijn om dit te doen . Maar is het zelfde wat Rutten doet met com munisme Cuba PVDA
De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa

“Overal staan mensen op die zeggen: stop, het is genoeg”, zegt auteur en regisseur Stijn Devillé.