Republikeinen maken van Koude Oorlogspropaganda tegen China hét thema van kiescampagne Trump

Commentaar toevoegen

Reacties

Het feit dat Trump slecht is maakt Xi Jinping niet goed! Zo zijn beiden niet vies van spionage en onderdrukking van hun eigen bevolking en bij uitbreiding de rest van de wereld. Er zijn helaas geen goede spelers in het spel...
Trump is de grootste én gevaarlijkste 'klojo' die ooit de titel als president heeft mogen dragen of op bedrieglijke wijze bekomen heeft. Dagelijks verkondigt hij leugens en praat over zaken waar hij geen enkel benul van heeft, hij beschimpt, ontslaat, vernedert zonder scrupules iedereen die maar iets tegen hem durft in te gaan. Hij probeert nu iets te zoeken omdat zijn coronabeleid maximaal gefaald heeft en nog dagelijks en noemt corona zelfs een uitvinding van de democraten en zijn onnozele volgers nemen dit over zoals al zijn andere gevaarlijke uitlatingen. Deze gast moet weg en hopelijk lukt dit in november. De wereld en Amerika zelf zal veel beter af zijn zonder hem.

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa