Republikeinen maken van Koude Oorlogspropaganda tegen China hét thema van kiescampagne Trump

Commentaar toevoegen

Reacties

Het feit dat Trump slecht is maakt Xi Jinping niet goed! Zo zijn beiden niet vies van spionage en onderdrukking van hun eigen bevolking en bij uitbreiding de rest van de wereld. Er zijn helaas geen goede spelers in het spel...
Trump is de grootste én gevaarlijkste 'klojo' die ooit de titel als president heeft mogen dragen of op bedrieglijke wijze bekomen heeft. Dagelijks verkondigt hij leugens en praat over zaken waar hij geen enkel benul van heeft, hij beschimpt, ontslaat, vernedert zonder scrupules iedereen die maar iets tegen hem durft in te gaan. Hij probeert nu iets te zoeken omdat zijn coronabeleid maximaal gefaald heeft en nog dagelijks en noemt corona zelfs een uitvinding van de democraten en zijn onnozele volgers nemen dit over zoals al zijn andere gevaarlijke uitlatingen. Deze gast moet weg en hopelijk lukt dit in november. De wereld en Amerika zelf zal veel beter af zijn zonder hem.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.

Het coronavirus heeft ook de hoge financiële kringen en miljardairs getroffen, maar dankzij de actieve steun van de regeri