Ouderen laten werken, jongeren zonder job? De wereld op zijn kop.

Foto Aaaarrrrgggghhhh! / Flickr
Foto Aaaarrrrgggghhhh! / Flickr
Thema's
Non-profit

Commentaar toevoegen

Reacties

wat wil je nu van die regering? Een regering die ook volledig op zijn kop staat en niet luistert naar de mensen. voor hen telt maar één ding de rijke rijker en de gewone mens armer. zolang men niet in hun zakken zitten is alles goed. Dat de nieuwe verkiezingen er maar vlug aankomen en mensen hun verstand gebruiken wat zoals ik al veel lees wint de pvda enorm veel stemmen (als we het al mogen geloven want gemakkelijk zeggen maar doen?) waar zijn de beloftes van voor de verkiezingen? in de diepvries wel de verkopers van diepvriezen kunnen er maar goed bij varen (als ze natuurlijk betaald worden maar dat zal wel want het is met ons geld)
Wie hiertegen durft protesteren, wordt gestraft. Het Amerikaanse Mc Carthyisme is naar hier overgewaaid!
Ik werk in rusthuis ik ben 46 jaar dan heb ik toch recht op een rimpeldag

6 augustus 1945. Een bom ontploft en doodt 140.000 mensen.

In het havengebied van Beiroet (hoofdstad van Libanon) vonden krachtige explosies plaats die veel gebouwen in de omgeving verwoestten. Volgens overheidsbronnen was ammoniumnitraat (een reukloos wit zout, zoals in veel meststoffen) de reden voor de explosie. Viva Salud, een Belgische NGO, roept op tot solidariteit.

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. De coronacrisis maakt straffe maatregelen noodzakelijk. Toch maakt Karin Verelst, vorser aan de VUB, zich zorgen. In een massaal gedeeld opiniestuk op de website van de VRT zette ze samen met advocaat Jan De Groote haar bezwaren uiteen. Volgens haar vormen maatregelen zoals een een avondklok een precedent dat onze grondrechten in gevaar zou kunnen brengen.  Een interview.

31 juli 2020 viel het gevreesde verdict: Brantano wordt door het moederbedrijf FNG failliet verklaard. Alle winkels in Vlaanderen blijven de volgende dag gesloten. Initiatief van het personeel en hun vakbonden. Drie dagen later sluiten de andere winkels de deuren te. Een gesprek met de werknemers voor wie dit faillissement allesbehalve onvermijdelijk is.

Negen jaar na de oorlog in Libië, geleid door de NAVO-landen met deelname van het Belgische leger, is de situatie in het S

Sanda Dia werd gedood tijdens een doop van studentenclub Reuzegom. Anderhalf jaar na datum kregen de daders van de universiteit enkel 30 uur werkstraf en moesten ze een paper schrijven. Wat is de rol van elitaire studentenclubs zoals Reuzegom? Een niet zo fraaie duik in de onderwereld van de bovenwereld.

Politiegeweld is sinds de gefilmde dood van George Floyd weer actueel.

Op 30 juni ontving koning Filip een brief van Juliana Amato Lumumba, in naam van de familie Lumumba.

Het parlement stemde over een tekst die verschillende hervormingen in justitie bevat.

Verschillende instanties bevestigen dat tijdens en na de pandemie er zich een piek in de zelfmoordgevallen zou kunnen voor