Ontslagen in de week voor hij een vast contract kreeg: de getuigenis van Seppe gaat viraal

Seppe De Meulder: "Het zijn de werknemers die de welvaart creëren, niet de aandeelhouders die er met hun winstlogica een boeltje van maken."
Seppe De Meulder: "Het zijn de werknemers die de welvaart creëren, niet de aandeelhouders die er met hun winstlogica een boeltje van maken."
Thema's
Werk

Commentaar toevoegen

Reacties

dacht dat aveve nog niet tot die uitbuiters behoorde , ze kunnen het goed wegstoppen in hun wnkels . Ook daar is dus de druk van het liberale kapitaal doorgedrongen . We gaan er niet meer winkelen , maar waar dan wel ? Bedankt voor het pijnlijke verhaal dat spijtig genoeg het nieuws niet kan halen jc
Moedig van Seppe om met zijn verhaal naar buiten te komen Ik hoop voor hem dat hij een beter werk vind in de toekomst Ik ben blij dat de PvdA hiermee naar buiten komt en zo de mensen bewust maakt van dergelijke uitbuiting van mensen door dit systeem
Ja, dit is pure uitbuiting. Jammer voor je. Goed dat je je verhaal vertelt. Daar begint het mee. Die uitbuiting wordt meer regel dan uitzondering. Arbeiders aller landen verenig jullie!!!

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa