Naar het einde van een neutraal internet?

Foto Isabella Turk/Ribbonhead
Foto Isabella Turk/Ribbonhead
Thema's
Democratie

Commentaar toevoegen

Reacties

Internet moet vrij medium blijven wordt zo al genoeg aan verdiend zonder dat ze er ooit een cent in geinvesteerd hebben de gewone man is weer de dupe!
Het is altijd hetzelfde, graaien, graaien............. Wat kunnen er aan doen, niets!! Maar meelopen zeker, want om daarop tegen te spelen denk ik dat we iets te klein zijn. Met vgrt.
Netneutraliteit zou een mensenrecht moeten zijn. Iedereen heeft het recht om op dezelfde drempel informatie op te zoeken, te communiceren en te delen. Als er met twee snelheden wordt gewerkt zet dit de deur open voor machthebbers om anderen te onderdrukken.

Afscheid van Dirk Van Duppen | Een leven lang geëngageerd dokter voor het volk

Huisarts Leen Vermeulen verdeelt haar kostbare tijd tussen de dokterspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Hoboken en het triage-centrum in Vilvoorde. Het zijn lange en vermoeiende dagen voor iedereen. Maar de samenhorigheid en solidariteit houden de energie en het optimisme levend. Zorgen voor patiënten én voor elkaar is meer dan ooit een teamjob.

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers.

Elke dag is op het nieuws te zien hoe Trump en zijn hofhouding een boeltje maken van de aanpak (of het gebrek eraan) van d

Het COVID-19 virus verspreidt zich razendsnel en heeft ook Gaza en de Palestijnse gebieden bereikt.

Een team van vijftig Cubaanse gezondheidswerkers is naar Italië getrokken om daar bij te springen in de strijd tegen het coronavirus. Het Caraïbische eiland stuurt al bijna zestig jaar medisch personeel uit naar ongeveer de hele wereld. “Cuba geeft niet weg wat het te veel heeft, maar deelt wat het heeft”, zegt Norma Goicochea, de Cubaanse ambassadrice in België.

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers.

India telt op 25 maart 2020 562 bevestigde besmettingen van het coronavirus.