Langdurig ziek? Probeer eens even een andere job.

Thema's
Gezondheid

Commentaar toevoegen

Reacties

NVA verziekt de samenleving zowel geestelijk als lichaamelijk en wat voor een de kracht van de verandering is dat..
Daar ben ik het helemaal mee eens! Ben vorig jaar burn-out geweest en nu terug aan het werk maar ben niet meer dezelfde vrouw als voorheen... Een beetje zoekend eigenlijk, ik weet dat ik dit niet tot na m'n 60ste kan volhouden... als alleenstaande van 48...
Heel goed artikel, ik ben het er hélemaal mee eens!
ik ben helaas één van die 392.000 en in plaats van aangepast werk na tien jaar iedere nacht mijn uiterste best gedaan te hebben, kreeg ik mijn C4 na enkele maanden werkonbekwaambaarheid . Leve de baas!

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa