Kortrijk: Buschauffeurs in actie voor betere werkomstandigheden en betere dienstverlening

Foto PVDA West-Vlaanderen.
Foto PVDA West-Vlaanderen.

Commentaar toevoegen

Reacties

Die chauffeurs hebben overschot van gelijk, geen enkel partij buiten de PVDA/PTB is nog te vertrouwen. Ze bedriegen en bestelen ons en willen van ons moderne slaven maken, dit alles om hun broodheren, de kapitalisten, te behagen Daarom moeten we de PVDA/PTB groot maken door massaal lid te worden en daarna kneden we deze partij tot een partij die ons nooit meer lapt wat die andere partijen ons continue lappen. Als we een betere wereld willen zullen we het zelf moeten doen zonder de blablabla van al die kaderleden die ons alleen maar meer en meer het moeras indrijven.
Voor de buschauffeurs kan er niks af terwijl de vaudeville van de CDH ter vervanging van de Waalse coalitie zo maar eventjes 2 miljoen Eurootjes heeft gekost. Nu gij.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.

Het coronavirus heeft ook de hoge financiële kringen en miljardairs getroffen, maar dankzij de actieve steun van de regeri