Kan agro-ecologie de wereld voeden?

Foto éda
Foto éda
 

Commentaar toevoegen

Reacties

Zeker als je weet,wie van misere/Afrika&co profit maakt-wie NIET ZELSTANDIG v.voedselverzorging kan zorgen zal ALTIJD op hulp aangewezen zijn!!!Wat niet uit het oog laat dat >vroegere kolonies< perse onafhanglijk wouden worden en ipv.dit nu met >eigen korupte mensen< moeten kampen...Politiek v.hier zorgt er ook massaal voor dat wegwerpatrikelen in arme landen belanden en da voor millieuproblemen&zikten bij bevolking zorgen-Gewoon het resultaat v.toestellen die MAAR 2jaar garantie hebben en juist en paar maand langer houden en zelf NIET HERSTELBAAR zijn(vastgelaste schroeven/kontacten&co) !!!

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.

Het coronavirus heeft ook de hoge financiële kringen en miljardairs getroffen, maar dankzij de actieve steun van de regeri

De aanpak van de coronacrisis legt op een pijnlijke manier de complexiteit van de Belgische institutionele structuur bloot