Kan agro-ecologie de wereld voeden?

Foto éda
Foto éda
 

Commentaar toevoegen

Reacties

Zeker als je weet,wie van misere/Afrika&co profit maakt-wie NIET ZELSTANDIG v.voedselverzorging kan zorgen zal ALTIJD op hulp aangewezen zijn!!!Wat niet uit het oog laat dat >vroegere kolonies< perse onafhanglijk wouden worden en ipv.dit nu met >eigen korupte mensen< moeten kampen...Politiek v.hier zorgt er ook massaal voor dat wegwerpatrikelen in arme landen belanden en da voor millieuproblemen&zikten bij bevolking zorgen-Gewoon het resultaat v.toestellen die MAAR 2jaar garantie hebben en juist en paar maand langer houden en zelf NIET HERSTELBAAR zijn(vastgelaste schroeven/kontacten&co) !!!

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa