Het Gewestelijk ExpresNet, het verhaal van Net Niet

(Foto Solidair, Nick Dobbelaere)
(Foto Solidair, Nick Dobbelaere)
Thema's
Spoor

Commentaar toevoegen

Reacties

Als het op gezondheid aankomt weten ze de mensen wel te vinden die tabak gebruiken ( roken ) of die alcohol drinken , zware taksen, ontrading , verbod in diverse ruimten, ( Horeca, overheid , enz... ( met faillisementen als gevolg ) , maar KONING - AUTO , Holala , co2 , fijn stof koolstofdyoxide , enz... maar wel volop reklame in de media en aanverwanten , een autosalon dat een vol week in de kijker staat , promotie's allerhande , onlangs was er de fameuze " TOURNEE Minerale " een volle maand , maar een actie bv , als "DRIVE with your BIKE " daar hebben ze blijkbaar geen tijd ( lees : geen goesting ) voor hypokriet , huichelaars , gezondheid op maat van de AUTO-INDUSTRIE , Mijn partner heeft longproblemen waaronder copd , wij zijn naar de kust komen wonen uit noodzaak ! Dank U KONING-AUTO
De werkvloer is de belangrijkste besmettingshaard van het coronavirus. Dat is de conclusie van een nationale studie van Geneeskunde voor het Volk. En dat is goed te merken bij Volvo Car Gent.

In een beruchte tweet zei Donald Trump dat 2020 de geschiedenis zou ingaan als de “meest onnauwkeurige en frauduleuze verk

Volgens de Noord-Amerikaanse journaliste Naomi Klein zal Trump uit het Witte Huis jagen niet volstaan om een einde te

Er is een beweging die al een paar maand regeringen de stuipen op het lijf jaagt en hoop geeft aan mensen die in de zorg w

Franky De Schrijver is sinds drie jaar hoofdafgevaardigde van ABVV bij Audi.

De vakbonden voeren al lang strijd voor een minimum uurloon van 14 euro. Een terechte eis, die door de PVDA ten volle wordt gesteund. Nog altijd moet een groot deel van de werkende klasse het redden met een loon dat niet tot het eind van de maand reikt. Op wie kunnen we rekenen om het tij te keren?

Overal in Europa zijn het rechtse krachten die rechten van mensen uit de LGBT+ gemeenschap aanvallen.

“Wij hebben met z’n allen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat kwetsbare jongeren de mogelijkheid krijgen om zich volwaardig te ontplooien”, stelt Myriam Joos overtuigd. Vandaag lijkt de politiek die verantwoordelijkheid onvoldoende op te nemen.

De 450.000 langdurig zieken moeten van de Vivaldi-coalitie terug aan het werk, omdat ze streeft naar dat fameuze cijfer van 80% werkzaamheidsgraad. Bovendien wil ze ook 200 miljoen euro besparen via het re-integratiebeleid. Maar waarom het probleem niet aanpakken bij de wortel: het slechte (einde)loopbaanbeleid en de ziekmakende werkdruk in ons land?

"Wij hebben de boel doen draaien, nu is het aan jullie", dat was de niet mis te verstane boodschap van de vakbond Ver.di.