Griekenland: de geheime agenda van de eurogroep

Commentaar toevoegen

Reacties

Gelukkig hebben ze daar iemand als Yanis Varoufakis. Ik heb er iig alle vertrouwen in dat die zich niet laat doen.
Geachte, Waarom moeten wij de "schulden" van de Grieken betalen. Wie is er verantwoordelijk dat de Grieken ondanks hun financiële toestand, toch tot de EU en euro is toegelaten. Zij, onze dik betaalde Europarlementariërs dragen de verantwoordelijkheid. Ik heb jaren tientallen eilanden bezocht maar ondanks er voldoende wind en zon is heb ik bijna geen Windmolens of Zonnepanelen gezien. Witte kassa's ?? BTW bonnetjes, .... alles in het .... . Zo kan geen enkel land overleven.
Weg met de ECB, IMF en etc..., die zijn er alleen maar om hun eigen zakken te vullen en de rijken te steunen!! en de rest nog armer maken! doe zo maar verder en het kapitalisme zal wel met de duikboot ondergaan. Hoe is het mogelijk dat er in de 21ste eeuw nog mensen van honger sterven en géén dak boven hun hoofd hebben ? kapitalisme en globalisatie !!! De agressie die er nu overal is, komt vooral door de armoede en frustraties !! Uiteindelijk moet men wereldwijd de problemen aanpakken, men kan dit niet meer individueel oplossen( als er ooit een oplossing komt!!! ) wie durft dit aan ????

We spraken met David Verstockt, programmabegeleider van Belgische NGO FOS in Bolivia.

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda