Eerste keer dat een kind wordt neergeschoten. PVDA eist Psychologische Respons Teams

Thema's
Veiligheid

Commentaar toevoegen

Reacties

Het is "hallucinat" dat op zulke getraumatiseerde" puber" geschoten werd en toont aan waar het in onze maatschappij allemaal mis loopt, te beginnen met " militarisering" als oplossingmodus!En maar miljoenen " onschuldige"oorlogsslachtoffers herdenken op deze 11 de november zonder humanitaire lessen te leren uit die slachtpartijen van onnodig " kanonnenvlees" ,ten tweede de onderbemande " jeugdzorg" waar te weinig tijd en expertise in geïnvesteerd word om de groeiende vervreemding met een" normale" leefwereld meer kansen te geven.

Het wordt dit jaar een aparte zomer.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.