Een lied van solidariteit en engagement

"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een rijk en boeiend leven heb gehad." (Foto Solidair, Dirk Tuypens)
"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een rijk en boeiend leven heb gehad." (Foto Solidair, Dirk Tuypens)
Thema's
PVDA

Commentaar toevoegen

Reacties

Hoe Zeinab, Palestijnse vluchteling Libanon, nu asielzoekster in België, op de ontmoetingsavond in Brussel dank zegt voor wat Dirk en Lief deden in de kampen in Libanon. Respect.
Ik ben zelf nog maar korte tijd lid van de PVDA. Na het lezen van dit interview met Dirk Van Duppen ben ik er zeker van dat bescheidenheid en doortastendheid de grootste bijdragen kunnen leveren voor een supersamenlevende maatschappij !! Bedankt voor de wake up Dirk, het ga je verder nog goed voor de tijd die je nog rest !!
Je wetenschappelijke onderbouwing van onze aangeboren mogelijkheid om LIEFDE te beleven, is volgens en voor mij een groot geschenk. Het kapitalisme heeft deze ons al eeuwen lang ontnomen en zijn mensen tot hebbedingen verworven. Nu en hier is hiermee onze waardigheid als mens terug gegeven. Als 4 de generatie communiste kwam ik zo ook terug bij die oneindige warme en verbinden de bron. Hartelijke dank voor het delen van "jou" wijsheid. Roos .

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa