Dumping op Indiaas-Belgische wijze

Commentaar toevoegen

Reacties

Ja, we kennen het : JOBS, JOBS, JOBS , maar de overheid mag wel zaken uitgeven aan het buitenland , bv: ik bel voor info i.v.m groepsaankopen voor Gas en Electr. , door West Vlaanderen georganiseerd, ik kom terecht bij een CALL-CENTER in ...... Ja , AMSTERDAM ! Ik ben ook al eens terecht gekomen in een call-center in Spanje ! Ja wij hebben hier geen Call-centers natuurlijk Het geval Bombardier , met de trams , en het is al lang bezig , want voor het elektronisch stemmen werd ingevoerd , werd het verkiezingsdrukwerk uitbesteed aan ...... jawel weeral Spanje . Enfin , weeral een dubbele moraal , zelfs huichelarij ! - JOBS - JOBS - JOBS ! !

De coronacrisis zet niet alleen onze gezondheid onder druk, maar bedreigt ook democratische rechten. In de zoektocht naar manieren om de economie terug maximaal te doen draaien, blijkt plots alles mogelijk, ook al komen onze rechten in gevaar. Vanaf september zou in België een corona-app beschikbaar zijn om aan contacttracing te kunnen doen. Maar de ontwikkeling van zo’n app roept heel wat vragen op.

Eind mei kondigde Samsonite als een van de eerste bedrijven in het land een herstructurering aan. De reiskofferproducent wil in haar vestiging in Oudenaarde 160 van de 814 jobs schrappen: 94 vaste en 66 tijdelijke jobs. Nochtans is Samsonite een winstgevende multinational.

Het wordt dit jaar een aparte zomer.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

“Welk land was er beter voorbereid dan België?”, vraagt Maggie De Block, de minister die de strategische voorraad mondmask

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.