De partij Islam, de beste bondgenootvan de N-VA

Redouane Ahrouch (rechts) in De Afspraak op Canvas.
Redouane Ahrouch (rechts) in De Afspraak op Canvas.

Commentaar toevoegen

Reacties

een heikel punt om op te reageren maar toch, het kan niet zijn dat gelijk welke politieke strekking, onder het mom van welke ideologische strekking de individuele vrijheden van mensen aan banden wil leggen. niet de NVA, die de Vlaamse gedachtegoed door het slijk trekt, niet de Islampatij , die de gelovigen tegen elkaar opzet , evenals christenen die een vals moraal prediken om hun gelijk te halen, hebben het recht onze maatschappij in gevaar te brengen om enkele machtigen nog machtiger te maken. stop met de wereld in brand te steken voor gewin en macht. leer leven met respect voor mens , dier en natuur

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers.

De strijd tegen de coronapandemie wordt vaak vergeleken met een oorlog. De omvang van de uitdaging is inderdaad enorm. Maar wie naar het front trekt, kan maar beter alert, weerbaar en goed uitgerust zijn, en niet op voorhand al uitgeput. Onze westerse gezondheidszorg heeft al tientallen jaren te kampen met bezuinigingen en privatiseringen. Onze economie hing al in de touwen toen ze er deze onvoorziene uppercut bovenop kreeg. Na de crisis van 2008, moeten we uit deze coronacrisis echte conclusies trekken en ons systeem drastisch omgooien. Dat is cruciaal voor onze gezondheid, voor onze sociale toekomst, en voor het klimaat.

In de lijst van al die helden die ons door coronatijden helpen zijn niet van de minsten: het personeel in supermarkten.

Elke dag maakt Solidair een selectie van nieuwsberichten uit de internationale pers. De stand van zaken over het aantal slachtoffers, maar ook over hoe de werkende klasse strijdt tegen het establishment dat de winst laat primeren op gezondheid.

Allianties in tijden van de coronapandemie: de klimaatbeweging Fridays for Future is solidair met zorgverleners en buschauffeurs. Een gesprek met Tom Patzelt, woordvoerder van Fridays for Future in Berlijn.

Afscheid van Dirk Van Duppen | Een leven lang geëngageerd dokter voor het volk

Huisarts Leen Vermeulen verdeelt haar kostbare tijd tussen de dokterspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Hoboken en het triage-centrum in Vilvoorde. Het zijn lange en vermoeiende dagen voor iedereen. Maar de samenhorigheid en solidariteit houden de energie en het optimisme levend. Zorgen voor patiënten én voor elkaar is meer dan ooit een teamjob.