Beslissen we niet beter zelf over de toekomst van onze luchtvaart?

Foto Victor / Flickr
Foto Victor / Flickr

Commentaar toevoegen

Reacties

1 opmerking: goed onderbouwd economisch en syndicaal artikel - ik mis het perspectief van de passagiers, de gewone werknemers die met 20 vakantiedagen ook het recht hebben om in een geglobaliseerde wereld een betaalbaar/goedkoop ticket te bemachtigen om op vakantie te gaan, ook in post-coronatijden. Greenpeace en andere groenen en progressieven willen afbouw van betaalbare vluchten. ik ben daar tegen, het is een verworven recht voor gewone mensen die daarvoor kiezen. uiteraard moeten de investeringen terugvloeien naar betaalbare tickets en ecologische uitbouw ipv naar de aandeelhouders 1 suggestie: goed artikel gevonden op cubadebate - ik was zelf infogaan zoeken op sites internationaal toerisme en IATA maar ik vond in het bos niet juiste boom. dit artikel is zeer concreet over ravage binnen toerisme maar vooral voor tewerkstelling en bloedbad bij luchtvaartmaatschappijen. hierbij link artikel cubadebate: http://www.cubadebate.cu/especiales/2020/05/10/industria-del-ocio-pospandemia-los-retos-de-empezar-desde-cero/#.XrzV95uPpH4.gmail toerisme en luchtvaart interesseren me nog steeds, als ex-professional en als consument, ik wil bijdragen tot reflectie op dit thema indien gewenst.
De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.

Julia Salazar, de socialistische verkozene en activiste uit New York benadrukt dat de universele toegang tot de zorg vanda

Franklin Delano Roosevelt, de 32ste president van de Verenigde staten, ging de geschiedenis in als de man die het Amerikaa

“Overal staan mensen op die zeggen: stop, het is genoeg”, zegt auteur en regisseur Stijn Devillé.