Amerikaans senator Julia Salazar: "Onze gezondheidszorg werd op heterdaad op racisme betrapt"

Julia Salazar is 29 jaar en behoort tot de beweging van jonge activisten en verkozen politici die het establishment van de Democratische Partij het vuur aan de schenen leggen. (Foto FB)
Julia Salazar is 29 jaar en behoort tot de beweging van jonge activisten en verkozen politici die het establishment van de Democratische Partij het vuur aan de schenen leggen. (Foto FB)

Commentaar toevoegen

Reacties

Ik vrees dat ze gelijk heeft dat er velen zullen zijn die met die blijkbaar flauw gedoe van Biden, hun wantrouwen tot welke elite ook, Republikeins of Democraten (?) zullen vertalen in afwijzen van beiden, en niet gaan stemmen. Onbegrijpelijk dat Biden zich zo zwak opstelt, niet opkomt voor geneeskundige zorg voor iedereen nu de corona zovele armeren-doden maakt, voor werk, voor belastingverandering enz... Zélf teveel maatjes in de high financies en dergelijke ??? Die donald duck mòet wég !! Hij is een gevaar voor de hele wereld ! Dit gaat niet alleen om de VS.. Hij is een misdadiger tegen de mensheid, net zoals bolsenaro en co... Ze spelen met het leven van miljarden mensen, al liegend en bedriegend... Een nachtmerrie als die kerel weer wordt verkozen, een gruwel voor de mensheid. De roep om dictators klinkt echter luider en luider... We houden echt ons hart vast voor wat komen gaat. En hier ???

"Wij hebben de boel doen draaien, nu is het aan jullie", dat was de niet mis te verstane boodschap van de vakbond Ver.di.

De linkse ‘Beweging naar het Socialisme’ (MAS) won de Boliviaanse presidentsverkiezingen met een monsterscore. “Niemand zag dit aankomen”, zegt Boliviakenner David Verstockt.

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.