40 jaar strijd bij Geneeskunde Voor Het Volk: “We hebben meer bereikt dan 14 gefnuikte wetsvoorstellen samen”

Foto Solidair, Benjamin Nachtegaal
Foto Solidair, Benjamin Nachtegaal

Commentaar toevoegen

Reacties

Beste, Dank zij jullie kunnen duizende Belgen die arm zijn zich laten onderzoeken en behandelen, wat anders NIET mogelijk was en nog met den dag: nog meer dan vroeger nodig is, want Europa is NIET sociaal, voor hen telt alleen maar hun eigen salarissen. Europa: houdt GEEN rekening met de inkomsten van de laagste en TE lage inkomsten en maken deze mensen arm, armer tot dakloosheid toe ( en niet altijd opvang), maar de Rijken krijgen enorm veel voordelen en worden alzo nog Rijker. Van ONrecht gesproken: Jean.F.

De conservatieve partijen (CD&V, N-VA, cdH, Vlaams Belang en een deel van de liberalen) hielden vandaag de stemming over het wetsvoorstel om abortus uit het strafwetboek te halen en de termijn te verlengen, tegen. Daarom herpubliceren we vandaag een interview dat eind vorig jaar werd afgenomen, nadat dit wetsvoorstel werd goedgekeurd in de commissie Justitie van het federaal parlement.

“Hij was slecht voor de zwarten, maar wel goed voor de blanken”, hoor je soms van mensen die het opnemen voor Leopold II.

“Er klopt iets niet”, dacht de Vlaamse kinderrechtencommissaris bij het begin van de lockdown.

De crisis in de luchtvaart is al sinds het begin van de coronacrisis voorpaginanieuws.

We zijn vandaag 60 jaar na de onafhankelijkheid van Congo.

De wereld beleeft momenteel de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

De uitbraak van het coronavirus in het Duitse vleesbedrijf Tönnies wijst op problemen in de lokale vleesproductie.

Het Instituut voor Marxistische Studies (IMAST) organiseert al meer dan twintig jaar de Marxistische Universiteit.

Donderdag 18 juni zou in het federaal parlement een voorstel gestemd worden zodat cultuurwerkers die momenteel zonder sociaal vangnet zitten, tijdelijk een werkloosheidsuitkering zouden kunnen krijgen. Extra zuurstof voor mensen die al 100 dagen zonder inkomen zitten. Een maatregel die meer dan nodig is en ook de nodige steun leek te hebben bij politici.

Het coronavirus heeft ook de hoge financiële kringen en miljardairs getroffen, maar dankzij de actieve steun van de regeri