Intermixt betaalt 2,1 miljoen voor 10 personeelsleden

Commentaar toevoegen

Reacties

Ik verzorg al meer dan 40 jaar een zeer zwaar zieke man,volledig verlamd, voor wie ik eindeloos veel papieren moet invullen, als we iets willen bestellen waar hij een tussenkomst ZOU kunnen voor krijgen. Nu ik dit volg, walg ik van ALLE politici die hieraan meedoen. Een kleine vergelijking: ik krijg elk jaar van de gemeente een mantelzorgpremie van 170 euro...dat is wel eventjes wat minder dan al die riante vergoeding van de 'poenscheppers'!!Mocht in België alles wat eerlijker verlopen, we zouden met zijn allen geen of bijna geen belastingen hoeven te betalen... en we zouden onze energiefacturen zien dalen...Maar nee, de room wordt eerst van boven af weggeschept...en dan zoekt men weer eens bij de gewone en zieke man om de gemaakte putten te dempen.WENK: Al eens bedacht dat een zieke mens thuis verzorgen, HEEL veel meer warmte-energie kost ? Waarom daar geen tussenkomst? Blijf zeker de mistoestanden aanklagen.

"Wij hebben de boel doen draaien, nu is het aan jullie", dat was de niet mis te verstane boodschap van de vakbond Ver.di.

De linkse ‘Beweging naar het Socialisme’ (MAS) won de Boliviaanse presidentsverkiezingen met een monsterscore. “Niemand zag dit aankomen”, zegt Boliviakenner David Verstockt.

In september kondigde Ryanair aan dat er in België ongeveer 100 banen werden bedreigd.

De positieve test van de Amerikaanse president fungeert als een realiteitscheck. Op minder dan een maand voor de verkiezingen moet hij terugvallen op zijn staat van dienst en zijn - fysiek en politiek - onvermogen om die te verdedigen.

Ondanks de aangekondigde investering in de Belgische spoorwegen, breekt Vivaldi niet met de Europese logica die aandringt op privatisering. Een gemiste kans, ten koste van de gebruikers en de kwaliteit van de dienstverlening.

De coronapandemie wint terrein. De ziekte kan vandaag beter behandeld worden, ze is beter gekend en er werden maatregelen getroffen. Er vallen dus minder doden. Maar dat betekent niet dat het virus weg is. Voor Leïla Belkhir vormt de toename van ziekenhuisopnames nu de grote uitdaging, want die zet de ziekenhuizen nog meer onder druk.

De federale regering wil een proefproject opstarten om de spoorwegen in ons land te liberaliseren.

“Wij hebben de beste jaren van ons leven aan Wibra gegeven en nu worden we als stront behandeld.” Het winkelpersoneel van winkelketen Wibra is boos. De directie lokt een faillissement uit voor een deel van haar winkels, om enkel verder te gaan met de meest winstgevende filialen.

De Duitse postmedewerkers hebben een belangrijke overwinning behaald: een loonsverhoging van 5%, gespreid over twee jaar.